Bland mel og bagepulver i en røreskål. Tilsæt vandet og ælt dejen sammen. Juster med lidt vand eller mel, så du har en dej, der akkurat ikke klistrer.
Del dejen i to stykker. Rul dem tyndt, tyndt ud med en kagerulle – under 1 mm's tykkelse – på et let meldrysset bord. Hvis det driller, så rul dem ud mellem to stykker bagepapir.
Smør en smule olivenolie på en teflonpande og bag tortillaerne ca 1 minut på hver side. Pak dem ind i et rent viskestykke, så snart de er færdige. Så de holder sig lune og bliver bløde.
Guacamole:
Mos avocadoen og bland den med fintrevet hvidløg, fintrevet gurkemejerod, limesaft og krydderierne.
Fjern kernerne fra den halve tomat, skær den i fine tern og vend dem i guacamolen.
Saml en wrap:
Smør en bred stribe guacamole tværs hen over midten af tortillaerne, læg en skive hellefisk, fintstrimlet palmekål og tomat i tynde skiver på, rul wrappen stramt sammen og pak den ind.
Low-FODMAP: Avocado: Max 30 g pr. portion. Hvidløg: Erstat med 1 spsk purløg. Tortilla-wraps: Se opskrift på glutenfri tortilla-wraps ovenfor.Opskriften er fra bogen "Velsmurt Hjerne" om antiinflammatorisk kost.