Rør rapsolie, soja, tahin, honning, limesaft og fish sauce sammen med friskrevet ingefær og finthakket hvidløg.
Gem halvdelen til dressing og hæld resten i en plastpose sammen med kalkunstrimlerne. Lad kødet marinere på køl i en times tid – og gerne længere, fx natten over.
Riv grønkålen i mindre stykker og del broccolien i små buketter. Læg dem i en skål sammen med sukkerærterne og overhæld dem med kogende vand. Lad grøntsagerne ligge et minut i vandet og hæld dem derefter til afdrypning og afkøling i en sigte.
Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i tynde strimler. Halvér tomaterne. Skær rødløget i ultratynde skiver. Riv krydderurterne i lidt mindre stykker. Bland alle grøntsagerne og krydderurterne sammen i en stor skål og vend dressingen i.
Rist grofthakkede peanuts et par minutter på en tør, varm stegepande og lad dem køle af på et stykke bagepapir.
Hæld kalkunstrimlerne og marinaden på den varme pande og steg 6-7 minutter. Vend dem flere gange undervejs.
Anret thai-salaten i en dyb tallerken med den lune kalkun på toppen og et drys peanuts.