Pil skalotteløgene, og skær dem i tynde skiver. Fjern stilk og kerner fra chilierne, og skær dem i tynde skiver. Skræl ingefæren, og skær den i tynde skiver. Svits det hele i lidt olie i en stor sauterpande et par minutter. Hak citrongræsset fint, og tilsæt.
Skær kyllingefileterne i skiver på ca en halv cm. Hæld dem på panden sammen med bouillon, og lad det komme i kog.
Rør fish sauce og honning i, og lad retten simre ved svag varme til kyllingen er tilberedt – det tager ca 10 minutter.
Tilsæt kokosmælken og saften fra limefrugterne, og varm op igen.
Læg fuldkornsnudlerne i en kasserolle, dæk dem helt med kogende vand, og lad dem koge i 4 minutter. Hæld vandet fra, og vend nudlerne i retten.
Skyl spinatbladene grundigt, og vend dem i retten. Fordel i dybe tallerkener, pynt med frisk koriander, og server.
Laksa-suppe med kylling er fra Maratonkogebogens beskrivelse af maratonløbet Sundown Marathon i Singapore. Læs mere om bogen.