Hæld vand og olivenolie i en kasserolle og kog op, så det bulderkoger.
Bland mel med loppefrøskaller, kardemomme, sukker og salt.
Pisk melblandingen godt sammen med den kogende væske. Tag kasserollen af varmen og lad det køle af et par minutter. Pisk æggene sammen, mens dejen køler.
Pisk æggemassen i dejen lidt ad gangen. Pisk grundigt, så dejen bliver helt jævn og fri for klumper.
Hæld dejen i en sprøjtepose med en glat tylle på ca 2 cm. Sprøjt den ud på en bageplade beklædt med bagepapir i 8-9 kugler – ca på størrelse med et æg. Alternativt kan du sætte dejen på pladen med to spiseskeer.
Sæt bagepladen i ovnen og bag de glutenfri vandbakkelser til de er smukt gyldne og sprøde. Det tager ca 25-28 minutter. OBS! Du må ikke åbne ovndøren det første kvarter – så risikerer du, at vandbakkelserne falder sammen.
Sæt de færdigbagte vandbakkelser på en rist og lad dem køle af.
Hindbærskum
Hæld hindbærrene i en skål, tilsæt vaniljesukker og kog dem igennem i et minuts tid i mikrobølgeovnen. Har du ikke en mikro, så kog bær og vanilje i en lille kasserolle. Sæt det til afkøling.
Pisk fløden til fast skum. Vend det afkølede hindbærsylt i, og hæld hindbærskummet på en sprøjtepose med en stor stjernetylle.
Glasur
Bland flormelis og hindbærstøv med kogende vand og rør det godt sammen til en tyk og helt glat glasur. Justér med lidt vand eller flormelis, til du har den ønskede konsistens.
Samling af de glutenfri fastelavnsboller
Flæk en afkølet vandbakkelse og sprøjt et godt lag hindbærskum på den nederste halvdel. Læg låget på og pynt med glasur – og et frisk hindbær på toppen.