Skræl rødbeden og skær den i tern på ca. 1 x 1 cm. Kog rødbedestykkerne i letsaltet vand i 12-13 minutter, til de er møre, og lad dem køle af i en sigte.
Del broccolien i små buketter, læg dem i en skål og blancher dem ved at hælde kogende vand over. Lad broccolibuketterne ligge et minuts tid i det varme vand, til de er smukt grønne, og dryp dem derefter af i en sigte.
Skær laks, mango og agurk ud i tern. Anret det i en dyb tallerken med finstrimlet hvidkål i bunden og et drys ristede kikærter på toppen.
Misodressing:
Pisk eller ryst ingredienserne til dressing sammen og hæld den over salaten ved servering.
Low-FODMAP: Rødbeder: Max 20 g pr. person, suppler med pastinak eller persillerod. Mango: Max 40 g pr. person, suppler evt. med honningmelon. Vælg en miso uden byg.
Opskriften er fra bogen "Velsmurt Hjerne" om antiinflammatorisk kost.