Riv eller hak blomkålen groft. Damp den i en kasserolle med et par spiseskefulde vand i 10 minutter. Hæld den over i et rent viskestykke og vrid vandet ud.
Tænd ovnen på 200° C (varmluft).
Bland blomkålen med æg, fintrevet parmesan, purløg, salt og peber.
Læg bagepapir på en bageplade og fordel blomkålsmassen i to lige store portioner. Pres dem flade til ca. 5 mm tykke pandekager og pensl med olivenolie.
Bag dem, til de er gyldne – det tager ca. 20 minutter. Lad dem køle af på en rist.
Pesto-dressing:
Hak basilikum, pinjekerner og hvidløg fint og riv parmesanosten groft. Rør det hele sammen med fintrevet citronskal, olivenolie og vand til en grov pesto.
Fyld:
Smør blomkålswraps'ene med pesto på indersiden og fold dem sammen om fintstrimlet rødkål, spinat og røget laks