Pisk æggeblommerne luftige med honning, probiotisk yogurt, ingefær og citronskal.
Opblød husblassen i rent, koldt vand i 5 minutter. Knug den fri for vand og smelt den herefter forsigtigt i 10-15 sekunder i mikrobølgeovn (eller over vandbad). Husblas må ikke koge. Afkøl den ved at blande citronsaften i under omrøring. Pisk det derefter i æggemassen i en tynd stråle.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i æggemassen – først halvdelen, derefter resten med let hånd.
Hæld fromagen på serveringsglas og sæt i køleskabe mindst tre timer, gerne natten over.
Pynt med vaniljecreme rørt af den probiotiske yogurt og vanilje, friske bær, hakkede pekannødder og revet citronskal.
Low-FODMAP: Honning: Erstat med ahornsirup. Cultura/A38: Erstat med laktosefri yoghurt.
Opskriften er fra bogen "Velsmurt Hjerne" om antiinflammatorisk kost.