Pisk æg og sukker et par minutter, til det er lyst og luftigt. Rør fedtstoffet i. Tilsæt moset banan og fintrevet gulerod. Tilsæt mel, bagepulver, kanel, salt og peber, og vend det i dejen.
Tilsæt hakkede nødder og fordel dejen i muffinsforme. Det er nemt at gøre med en isske. Bag i ca 15 minutter. Lad dine gulerodsmuffins køle af på en bagerist.
Græskarcreme:
Skrub græskarret grundigt, skær stilk og bund af, fjern kerner og skær kødet i små tern. Damp græskarstykkerne møre med vandet i en kasserolle – det tager ca 25 minutter. Mos stykkerne ud med en gaffel (det gør ikke noget, hvis der er små stykker af skrællen tilbage).
Tilsæt flormelis, vanillesukker og æg, og varm cremen igennem ved lav varme i et par minutter. Lad græskarcremen køle lidt af.
Pynt:
Hæld græskarcremen på en sprøjtepose og sprøjt en fin top på muffinsene. Pynt med striber af smeltet mørk chokolade.