Fjern evt sten og hæld dadlerne i en foodprocessor eller blender. Tilsæt de tørre ingredienser. Smelt smørret (fx i en mikrobølgeovn) og hæld det i sammen med æggene. Blend, til dejen er helt ensartet.
Skyl et stykke bagepapir med koldt vand, så papiret bliver lettere at forme. Læg bagepapiret i en bageform på ca 23×23 cm og fordel dejen i formen. Glat overfladen med en spatel eller dejskraber, evt dyppet i lidt vand – det gør glatte-arbejdet lettere.
Sæt dine glutenfri julebrownies i den varme ovn og bag i 11-12 minutter.
Hak den mørke chokolade groft og hæld ud over den stadig varme kage. Lad chokoladen smelte og fordel den så med en spatel. Drys med kokosmel, mens chokoladen er våd.
Lad kagen køle helt af, så chokoladen størkner – gerne natten over i køleskabet. Skær dine julebrownies ud i små tern, som er lige til at hapse.