Riv marcipanen fint (det er lettest, hvis den er køleskabskold) og hæld den i en røreskål.
Mos den halve banan og tilsæt.
Tilsæt mandelessens (mandelaroma) og olie, og pisk det godt sammen et minuts tid.
Pisk æggene i dejen ét ad gangen. Vend mandelmel i med let hånd.
Tænd ovnen på 175° over/under-varme.
Klem et stykke bagepapir fast i bunden af en springform. Siderne af formen behøver ikke at blive smurt (læs ovenfor hvorfor).
Hæld dejen i formen, glat toppen lidt med en spatel og sæt kagen i den varme ovn. Lad den bage i ca 30 minutter.
Lad den færdigbagte glutenfri mazarinkage køle af på en bagerist. Tag den forsigtigt ud af springformen, når den er til at røre ved. Brug en skarp kniv og skær kagen fri i siderne.
Pynt
Smelt den mørke chokolade og fordel den på kagens top og sider. Halver påskeæggene og dekorér, mens chokoladen er våd. Lad chokoladen stivne, før servering.