200golivenolie< fx denne økologiske jomfru-olivenolie
500gsquash(svarer ca til 2 mellemstore squash)
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175° C (varmluft).
Hæld sukkeret i en stor røreskål. Blend mandlerne til fint mel og hæld mandelmelet i røreskålen. Tilsæt majsmel, rismel, loppefrøskaller, kakao, kanel og bagepulver.
Hak den mørke chokolade fint, tilsæt og rør alle de tørre ingredienser sammen.
Pisk de tre æg sammen og hæld dem i røreskålen sammen med olivenolien.
Riv squash på et mellemfint rivejern, hæld i røreskålen og rør dejen sammen. Læg bagepapir i en bradepande og fordel dejen i.
Bag den glutenfri squashkage i ca 30 minutter. Check med et træspyd – der skal ikke hænge dej ved.
Lad kagen køle helt af, før du skærer den i tern. Squashkagen smager endnu bedre efter et døgn i køleskabet – og kan holde sig en uges tid på køl.