Hæld de frosne bær i en kasserolle sammen med ingefær og lad dem tø op ved svag varme.
Pisk majsstivelsen i og lad bærrene koge op og simre under omrøring i et minuts tid. Tag kasserollen af varmen.
Dej:
Tænd ovnen på 175 grader (varmluft).
Bland mandelmel og cashewnøddemel sammen. Tilsæt hasselnøddesmør og ahornsirup og ælt med en gaffel (eller fingrene) til en smuldrende dej. Saml dejen med et sammenpisket æg.
Rul dejen ud på et stykke bagepapir, til du har en firkant på ca 30 x 40 cm i ca. 2 mm’s tykkelse.
Fordel fyldet på halvdelen af dejen og fold den anden halvdel over. Rul kagerullen en gang hen over kagen og flyt den og bagepapiret over på en bageplade.
Bag kagen, til kanterne er lysebrune – ca 20 minutter. Lad kagen køle helt af på en rist.
På toppen:
Smelt chokoladen og hæld den i en frysepose. Klip et lille hjørne af og tegn fine streger eller mønstre. Drys med frysetørrede hindbær og skær ud i 12 snitter.