Varm en gryde op med et par spiseskefulde olivenolie. Hak rødløg og hvidløg fint og svits det i olien et minuts tid. Tilsæt kyllingekødet og brun det af. Del det i mindre stykker med en gaffel eller røreske, mens det bruner. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, fintrevet gulerod og squash, samt salt, peber og krydderier. Rør godt rundt i kødsaucen og lad den simre i en halv times tid.
Bechamelsauce:
Varm rapsolien op ved svag varme i en gryde og rør melet i. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk saucen helt jævn hver gang. Det er lettere, hvis mælken lige varmer op i bunden af gryden nogle sekunder, inden du pisker. Tilsæt revet ost, muskatnød, salt og peber, og rør, til osten er smeltet.
Saml lasagnen:
Skær hvidkålsbladene i ca. 3 cm brede strimler. Læg dem i en skål, hæld kogende vand på, og lad dem stå i et par minutter. Dryp af i en sigte.
Tænd ovnen på 200° C (varmluft). Saml lasagnen i et smurt ovnfast fad. Først et lag hvidkålsblade, så kødsauce og til sidst bechamelsauce. Gentag, indtil alt er brugt. Sørg for at slutte af med bechamelsauce. Bag lasagnen 20-25 minutter.