Glutenfri opskrifter

Glutenfri pandekager med majsmel

Glutenfri pandekager med majsmel

Hvis du vil bage glutenfri pandekager, er majsmel et godt alternativ til hvedemelet. Disse nemme pandekager smager ganske fantastisk af kardemomme og vanilje.

Glutenfri blommetærte med marcipan

Glutenfri blommetærte med marcipan

Når sommeren går på hæld, er det blommetid. Har du et blommetræ i haven, kender du helt sikkert oplevelsen af at blive begravet i modne blommer! Det er en perfekt anledning til at bage en glutenfri blommetærte …

Flapjacks – glutenfri havregrynsfirkanter

Flapjacks – glutenfri havregrynsfirkanter

Flapjacks smager af Oxford Street, Big Ben og en god kop earl grey-te. Med denne nemme opskrift kan du hurtigt skabe britisk stemning derhjemme …

Chokolade-muffins uden gluten

Chokolade-muffins uden gluten

Få ting i verden er bedre end end nybagte kager … derfor har jeg gerne et par opskrifter på hurtige og nemme kager. Her er en af de glutenfri; chokolade-muffins.

Glutenfri havregryns-cookies

Glutenfri havregryns-cookies

Der skal ikke nødvendigvis mange ingredienser til glutenfri cookies. Og ved at bage med havre får du skønne, sprøde småkager uden hvede – med masser af smag.

Sommer-lagkage med glutenfri marengsbunde

Sommer-lagkage med glutenfri marengsbunde

En farvestrålende glutenfri lagkage med marengsbunde, rabarbercreme, “nougat”creme, hakket chokolade og friske sommerbær – bliver det mere sommerligt?

Glutenfri karamelkage med kokos

Glutenfri karamelkage med kokos

En glutenfri karamelkage med kokos er sådan en kage, du kun serverer til dine absolut bedste venner. (I virkeligheden vil du helst beholde den selv.) Den er lynhurtig at lave og smager u-i-mod-ståeligt.

Havregrynskage med marengs

Havregrynskage med marengs

Æg, sukker, smør, havregryn … og en håndfuld mandler. Mere skal der ikke til for at bage den lækre glutenfri havregrynskage med marengs.

Bircher mysli

Bircher mysli

Bircher mysli er schweizernes foretrukne morgenmad. Den laves i to etaper:  Aftenen før sættes havregryn i blød i mælk og appelsinjuice. Om morgenen blandes de øvrige ingredienser i.