Antiinflammatorisk kost

Antiinflammatorisk rissalat med savoykål og soltørret tomat

Antiinflammatorisk rissalat med savoykål og soltørret tomat

Lækker, mættende og ikke mindst antiinflammatorisk rissalat, der passer perfekt til både frokost på farten og som tilbehør til aftensmaden.

Velsmurt – min antiinflammatoriske kogebog

Velsmurt – min antiinflammatoriske kogebog

Det er ikke uden en vis portion stolthed, at jeg kan fortælle om min og Martin Kreutzers første bog om antiinflammatorisk kost “Velsmurt”

Glutenfri brownie uden sukker*

Glutenfri brownie uden sukker*

Intet tilsat sukker, intet hvedemel og kun en smule rapsolie som fedtstof. Det er nærmest imod alle odds, at denne brownie smager så fantastisk.

Satay-spyd med kylling og peanutsauce

Satay-spyd med kylling og peanutsauce

Satay-spyd er en ægte klassiker på asiatiske menukort. De små kyllingespyd bliver mindst lige så lækre, når man laver dem selv – og så er det slet ikke svært!

Tabouleh

Tabouleh

Tabouleh er fast inventar i det mellemøstlige køkken, og denne finthakkede salat af tomater, krydderurter, abrikoser, couscous og meget mere smager da også himmelsk.

Salat med fennikel og gulerod

Salat med fennikel og gulerod

Der er masser af bid i både grøntsagerne, peanuts og ikke mindst i dressingen i denne friske og søde salat.

Ovnbagte falafler med purløgscreme

Ovnbagte falafler med purløgscreme

Falafler er mellemøstlig fastfood, når det er bedst. Men som med det meste fastfood er der ofte alt for meget fedt. Det kan du heldigvis slippe for …

Laksa – spicy suppe med kylling

Laksa – spicy suppe med kylling

Masser af chili, ingefær og citrongræs giver varmen – og smager skønt – i denne klassiske, men relativt ukendte asiatiske suppe.

Laks med sauteret rosenkål

Laks med sauteret rosenkål

Der findes en god måde at tilberede rosenkål på, så du får skøn smag OG fuldt udbytte af de små kanonkugler, der bugner af sundhed.