Antiinflammatorisk rissalat med savoykål og soltørret tomat
Lækker, mættende og ikke mindst antiinflammatorisk rissalat, der passer perfekt til både frokost på farten og som tilbehør til aftensmaden.
Lækker, mættende og ikke mindst antiinflammatorisk rissalat, der passer perfekt til både frokost på farten og som tilbehør til aftensmaden.
Det er ikke uden en vis portion stolthed, at jeg kan fortælle om min og Martin Kreutzers første bog om antiinflammatorisk kost “Velsmurt”
Intet tilsat sukker, intet hvedemel og kun en smule rapsolie som fedtstof. Det er nærmest imod alle odds, at denne brownie smager så fantastisk.
Satay-spyd er en ægte klassiker på asiatiske menukort. De små kyllingespyd bliver mindst lige så lækre, når man laver dem selv – og så er det slet ikke svært!
Tabouleh er fast inventar i det mellemøstlige køkken, og denne finthakkede salat af tomater, krydderurter, abrikoser, couscous og meget mere smager da også himmelsk.
Der er masser af bid i både grøntsagerne, peanuts og ikke mindst i dressingen i denne friske og søde salat.
Falafler er mellemøstlig fastfood, når det er bedst. Men som med det meste fastfood er der ofte alt for meget fedt. Det kan du heldigvis slippe for …
Masser af chili, ingefær og citrongræs giver varmen – og smager skønt – i denne klassiske, men relativt ukendte asiatiske suppe.
Der findes en god måde at tilberede rosenkål på, så du får skøn smag OG fuldt udbytte af de små kanonkugler, der bugner af sundhed.