Nyhedsmails’ene skifter navn

Nemme glutenfri kager e-bog kogebog weisdorf cookingclub.dk
Tilmelder du dig nyhedsbrevene fra CookingClub, kan du downloade e-bogen NEMME GLUTENFRI KAGER.

Kære nyhedsmail-modtager,

Hidtil har du fået en mail, når der var et nyt indlæg klar på cookingclub.dk. I løbet af efteråret laver jeg det om, og sender i stedet et nyhedsbrev, hvor i jeg samler flere opskrifter og nyheder fra CookingClub.

Nye modtagere af nyhedsbrevet bliver tilbudt at downloade e-bogen NEMME GLUTENFRI KAGER – og den mulighed skal du ikke snydes for! Brug linket herunder ved tilmelding, så kan du også downloade e-bogen.

>>> Klik her og tilmeld dig det nye nyhedsbrev <<<

Jeg beklager ulejligheden, men for at sikre den bedst mulige beskyttelse af dine personlige oplysninger, kan jeg ikke ændre din nuværende nyhedsmail til det nye nyhedsbrev. Derfor bliver du nødt til at tilmelde dig på ny.

Jeg glæder mig til at sende dig mange flere nemme opskrifter på lækker mad og kager.

De bedste hilsner


Simon, CookingClub