Tag: <span>Spinat</span>

Kalkun-curry med blomkål og grønne linser

Kalkun-curry med blomkål og grønne linser

Karry består af en masse krydderier med stærke antiinflammatoriske egenskaber, og ved at booste med de friske udgaver af ingefær, gurkemejerod og hvidløg, bliver denne kalkun-curry en sand bombe af antiinflammatorisk kraft.

Blomkålswraps med laks og pesto

Blomkålswraps med laks og pesto

Sådan gør du din madpakke til en sand antiinflammatorisk bombe, der oven i købet smager suverænt.

Antiinflammatoriske pandekager med spinat, ingefær og bær

Antiinflammatoriske pandekager med spinat, ingefær og bær

Start dagen i bedste antiinflammatoriske stil med disse skønne pandekager.

Glutenfri vafler med spinat og fuldkorn

Glutenfri vafler med spinat og fuldkorn

Hvorfor skal vafler kun være dessert? Disse glutenfri vafler er bagt med fuldkornsmel og spinat – og kan bruges til meget mere …

Laksa – spicy suppe med kylling

Laksa – spicy suppe med kylling

Masser af chili, ingefær og citrongræs giver varmen – og smager skønt – i denne klassiske, men herhjemme relativt ukendte asiatiske suppe.

Spicy spinatsuppe med rugbrødschips

Spicy spinatsuppe med rugbrødschips

Der er masser af bid og masser af sundhed i både den spicy spinatsuppe og de sprøde rugbrødschips.

Paneret lammefilet med grønkålssalat

Paneret lammefilet med grønkålssalat

Panering er ofte lig med kedelig, fedtet rasp. Denne grønne paneringen giver masser af sprødhed, men byder samtidig på alt det sunde fra mandler og masser af friske krydderurter.

Rispapirruller med and

Rispapirruller med and

Friske forårsruller fri for friture … sådan kan denne opskrift kort beskrives – med bogstavrim

Spicy fiskefrikadeller

Spicy fiskefrikadeller

Fisk er sundt, så udgangspunktet er godt. Men mange gange ender fiskefrikadeller som en kedelig omgang mel og stegefedt. Her er et par tricks til at booste sundheden i den go’e gamle fiskedelle.

Grov grøntsagstærte

Grov grøntsagstærte

Det er en forsat udfordring at udvikle den perfekte tærtebund … Den skal være grov, den skal være fedtfattig og den skal smage godt. Men vigtigere for en tærtebund; den skal blive sprød, men må ikke smuldre. Ikke nogen nem opgave.