Tag: <span>Banan</span>

Antiinflammatoriske pandekager med ris

Antiinflammatoriske pandekager med ris

Så nemt bliver resterne fra aftensmaden i går til lækre antiinflammatoriske pandekager i dag …

Malle’s choko-banankage uden gluten

Malle’s choko-banankage uden gluten

Chokolade i en glutenfri banankage er ikke usædvanligt, men som regel er det hakket eller smeltet som pynt på toppen. Den smeltede mørke chokolade giver her en virkelig velsmagende dybde til banansmagen.

Glutenfri rabarber-mazarinkage

Glutenfri rabarber-mazarinkage

Mazarinkage er en klassiker på kagebordet med sin fyldige smag af mandler og marcipan. Her er den i godt selskab med skønne, syrlige rabarber.

Antiinflammatoriske pandekager med spinat, ingefær og bær

Antiinflammatoriske pandekager med spinat, ingefær og bær

Start dagen i bedste antiinflammatoriske stil med disse skønne pandekager.

Glutenfri brownie uden sukker*

Glutenfri brownie uden sukker*

Intet tilsat sukker, intet hvedemel og kun en smule rapsolie som fedtstof. Det er nærmest imod alle odds, at denne glutenfri brownie smager så fantastisk.

Gulerodsmuffins med græskarcreme

Gulerodsmuffins med græskarcreme

Græskar er helt perfekt til at lave en kagecreme, der bliver ligeså fløjsblød og cremet, som var den fyldt med æg, sukker og fløde. Bare meget sundere.

Bircher mysli

Bircher mysli

Bircher mysli er schweizernes foretrukne morgenmad. Den laves i to etaper:  Aftenen før sættes havregryn i blød i mælk og appelsinjuice. Om morgenen blandes de øvrige ingredienser i.