Rød coleslaw

Coleslaw
Et drys ristet sesamfrø både smager skønt og pynter på coleslaw’en.

En dressing baseret på skyr gør denne lækre rødkåls-slaw væsentlig mere fedtfattig.

 

Serveringsforslag: Spis den røde coleslaw sammen med pulled turkey.

 

Coleslaw er i virkeligheden en fantastisk salat med sit enorme indhold af supersund kål. Ofte bliver det samlede indtryk dog ødelagt af en alt for fed dressing. Her er det skyr, der styrer – sammen med en god mayonnaise.

Har du ikke rødkål, så er hvidkål, spidskål, ja alle slags kål tilladt. Du kan også blande revet gulerod i, hvis du savner lidt sødme.

 

tilbehør TIL FIRE PERSONER

 

Coleslaw

400 g rødkål
4 spsk. skyr
2 spsk. mayonnaise af god kvalitet, rapsoliebaseret
4 tsk. mild, grov sennep
1 lille fed hvidløg
salt og peber

 

SÅDAN GØR DU

  1. Snit rødkålen fint, og læg den i en skål med iskoldt vand i nogle minutter så den bliver helt sprød.
  2. Bland en dressing af skyr, mayonnaise, den grove sennep og et presset fed hvidløg. Vend rødkålen i dressingen, og smag til med salt og peber. Pynt med ristede lyse sesamfrø.
Del opskriften: